måndag, oktober 21, 2019

Högre pensioner för de som jobbat!

Jag tycker att det är skandal att två miljoner i inbetalade pensionsavgifter inte längre ger högre pensionsnetto än vad de som inte betalat in någonting får. Det är bra att Eva Eriksson i Seniorerna ryter till.
Jag förstår inte hur regering och riksdag tänker, visst ska det vara en hygglig garantipension (eller äldreförsörjningsstöd om man nyligen invandrat) men det måste ju rimligen löna sig att ha arbetat och betalat pensionsavgifter hela livet.
Är du pensionär så gå med i SPF Seniorerna (bara googla). Det kostar bara runt 275 kr per år och du stöder då högre pensioner, du får ett kvalitetsmagasin i månaden och inbjudningar till månadsmöten och resor och aktiviteter i den lokalförening du väljer att gå med i, och övriga föreningar i området!

1 kommentar:

Dilek Kolat sa...

Hej, säsongs hälsningar till alla mina vänner där ute, är här för att berätta lite om hur jag fick min man tillbaka med hjälp av en stor man som heter Dr.Amiso. Är Alice Lucas, efter att ha varit i förhållande med honom i tio år, min make bröt med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka på grund av den kärlek jag har till honom, bad jag honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän på nätet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta Dr.Amiso, den stora stavmästaren som kunde hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än för att pröva det, mailade jag Dr.Amiso, och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt kommer att vara okej innan 48 timmar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan 48 timmar, han kastade trollben och överraskande under den andra dagen, det var cirka 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, vem som helst kan behöva hjälp av Dr.Amiso stavmästaren, hans e-postadress är (herbalisthome01@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller cancer, vill gifta sig med älskaren efter ditt val eller skilsmässoärenden, hälso- eller äktenskapsproblem, vad som helst, ge inte upp, kontakta honom på herbalisthome01@gmail.com