torsdag, juli 21, 2011

Centerpartiets framtida väg!

Centerpartiet är högaktuellt och jag lägger ut länkar som speglar min bild av nuläge, framtid och val av ny partiledare!

Jag gav på Newsmill i januari min programförklaring för Centerpartiet (Artikel av staffan danielsson - Centerpartiets framtida vägval - Jag ger här mitt 8-punktsrecept för Centerpartiets framtida vägval; Håll fast kursen, fastna inte i egna ministrarnas fögderier, tillsätt en vice partiledare, ryt till mot orättvisor i sjukförsäkring och a-kassa, satsa på stad och land ...).

Vi är idag den 21 juli 11 centerpartister som på DN Debatt ställer oss bakom Annie Johansson som vår nästa partiledare. Centerpartiets partiledarprocess är öppen och transparent, det finns flera mycket goda kandidater men Annie Johansson har mycket stora kvaliteter och ligger steget före!

Jag är också med om en Facebooksida där man kan Gilla Annie som ny partiledare. Sociala medier är allt viktigare och jag uppskattar dialogen här på bloggen, på Facebook och på Twitter. Så ge gärna Annie ditt stöd också, genom att gilla "Annie ny partiledare"!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,