torsdag, juli 21, 2011

Centerpartiets framtida väg!

Centerpartiet är högaktuellt och jag lägger ut länkar som speglar min bild av nuläge, framtid och val av ny partiledare!

Jag gav på Newsmill i januari min programförklaring för Centerpartiet (Artikel av staffan danielsson - Centerpartiets framtida vägval - Jag ger här mitt 8-punktsrecept för Centerpartiets framtida vägval; Håll fast kursen, fastna inte i egna ministrarnas fögderier, tillsätt en vice partiledare, ryt till mot orättvisor i sjukförsäkring och a-kassa, satsa på stad och land ...).

Vi är idag den 21 juli 11 centerpartister som på DN Debatt ställer oss bakom Annie Johansson som vår nästa partiledare. Centerpartiets partiledarprocess är öppen och transparent, det finns flera mycket goda kandidater men Annie Johansson har mycket stora kvaliteter och ligger steget före!

Jag är också med om en Facebooksida där man kan Gilla Annie som ny partiledare. Sociala medier är allt viktigare och jag uppskattar dialogen här på bloggen, på Facebook och på Twitter. Så ge gärna Annie ditt stöd också, genom att gilla "Annie ny partiledare"!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

Neregård sa...

Staffan, du sitter ju fast i de egna ministrarnas fögderier. Trots påpekande har du fortfarande ingen bloggetikett om skola och utbildning som är den viktigaste av alla inrikespolitiska frågor. Om du inte tycker att (C) kan och ska driva på, bättre än den där halvmilitären Björklund, för en återgång till ett skolsystem som inte grundar sig på geschäft så har ni inte i riksdagen att göra.

Linnéa från Bjärstad resp Stockholm sa...

Jag håller med dig, Staffan. Heja Annie!!

Lars sa...

Så märkligt. När självmordsbombaren utförde sitt attentat i Stockholm slängde sig Staffan på datorn. Bloggposterna lät inte vänta på sig. Det krävdes avståndstaganden från hela världens muslimska ledare etc.

Nu är Staffan bara tyst. Finns det inga ledare som bör be världen om ursäkt den här gången?