onsdag, september 25, 2013

Dialog med Corren i aktuell fråga

Som jag har sagt, jag respekterar Centerstämmans migrationsbeslut, som fattades med överväldigande majoritet. Samtidigt som jag hoppas på respekt för att jag behåller min uppfattning om en lite mer , som jag ser det, nyanserad linje.

Jag har ambitionen att vara tillfreds med det stora mediagenomslag min debattartikel i SvD fick, hoppas att den kanske kan ge avtryck så småningom samt annars ligga lite lågt och låta partilinjen blomma ut och förhoppningsvis leda till ökat väljarstöd.

En stor politisk fråga fortsätter samtidigt att debatteras. Min hemtidning Östgöta Corren skrev en ledarartikel för några dagar sedan , där jag berördes. Jag har idag svarat på den, och svaret är ett koncentrat av min hållning i migrationsfrågan. Jag begriper ärligt talat inte vad som är förgripligt i hur jag resonerar, och som Corren kritiserar, och kan du som läser förklara så varsågod.

Jag gläds över några artiklar och blogginlägg till mitt stöd (Dagens Industri, Niclas Carlsson, Stefan Hanna) men Corren och t ex UNT och andra är ju kritiska.

Den skarpa ledarskribenten Marika Formgren skriver i Västerviks-Tidningen intressant om frågan om anhöriginvandring och dess bakgrund.