söndag, april 12, 2009

Bra bloggat, Linander!

DN har uppmärksammat riksdagsledamöternas kontaktytor utåt genom att blogga. Inte mycket kommentarer, är analysen. Kanske det, men på en kommentar går det kanske 20 eller 50 som tittar in och läser, kanske. Och på noll kommentarer kanske lika många som läser...

Jag har ingen hemsida, utan koncentrerar mig på att blogga minst 2-3-4 gånger i veckan, sedan 2006 tror jag. Jag är på gång att komplettera mina inlägg med eiketter, så att man kan se vad jag skriver o´m och hitta det bättre än idag. Jag vet inte hur många som tittar in, men ska aktivera den funktionen. Men jag vet bestämt att en hel del ändå har varit inne och läst, t ex centermedlemmar, journalister, FRA-kritiker och väljare som jag träffar.

Så jag tycker att bloggandet är en framgång och inget fiasko, åtminstone för egen del.

Starkt gjort av Johan Linander att komma högst, tycker jag (Astudillo och König Jerlmyr har ju tidningssupport), och goda resultat också av Federley, Annie Johansson Och Stefan Tornberg. Samt andra partiledamöter. Själv hade jag ca 25 procent av Linanders kommentarer, 41 st, vilket känns OK.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,