lördag, januari 31, 2015

Rättsövergepp från Staten mot skånelantbrukare vid djurskyddstvångsomhändertagande.

Jag har JO-anmält Länsstyrelsen i Skånes agerande när man tvångsomhändertog en bondes kor och jag med viss bestörtning följt hur den länsstyrelsen - och andra - agerar när man tvångsomhändertar kor som sannolikt far illa eller i vart fall borde få det bättre.

Länsstyrelsens tjänstemän agerar med mycket makt och är nära lierade med länsveterinär och polis. Deras beslut kan överklagas till förvaltningsdomstol, som endast egentligen prövar formfrågorna, inte om tvångsomhändertagandet var en för radikal åtgärd eller ej.

En bonde som av olika skäl har brister i sin djurhållning ska naturligtvis i första hand få råd och stöd så att den blir bättre. Måste djurhållningen upphöra borde i första hand bonden själv eller via någon "god man" åläggas att inom viss tid försälja djuren. När länsstyrelsen tvångsomhändertar utan förvarning drabbas lantbrukaren inte bara av näringsförbud utan också av väldiga kostnader och förluster genom ofta låga försäljningsvärden och mycket höga omhändertagande- och installningskostnader.  Straffen är minst tredubbla, näringsverksamheten förbjuds, stora kostnader uppstår som kan medföra konkurs och man blir "varg i veum" i bygden.

Jag har motionerat i riksdagen om att länsstyrelsen borde gå till tingsrätt när man vill omhänderta en lantbrukares djur, så att frågan kan prövas och djurägaren kan hävda sin ståndpunkt.  Far djuren akut illa borde de i första hand vara kvar på gården under sträng tillsyn medan lantbruken säljer dem och först i sista hand tvångsomhändertas och säljas.

När en lantbrukare får tillsynsbesök av länsstyrelse, eller polis (se nedan), borde också LRF vid behov bistå med en betrodd avdelningskollega eller med regiontjänsteman. Ensam med tjänstemännen eller polisen är man i väldigt underläge och ser säkert inte alltid klart.

Ett pinfärskt upprörande fall från Skåne beskrivs i en artikel i Land lantbruk, och i en bra ledare om det skedda. (Jag utgår ifrån att artikeln speglar verkligheten korrekt, och eftersom de berörda lantbrukarna är så upprörda att de står för uppgifterna med sina namn).

Statens representanter i Skåne - polis och länsstyrelse - borde göra bot och bättring och tagga ner, och bistå med råd och stöd till berörda lantbrukare istället för att ibland agera som elefanter i en porslinsbutik, med stora följdverkningar på enskilda människor.

En person i hemtjänsten anmäler (anonymt?) till polisen att en hund brukade stå bunden i löplina. Polisen (?) ryckte genast ut (?)  och bedömde att gårdens två hundar for så illa att de omedelbart måste omhändertas. Motivet var löplinan och att den andra hunden sov på en halmbädd i stallet  bakom korna och inte antogs (?) våga dricka vatten...

Polisen tag akutbeslut som djurskyddsexperter istället för att länsstyrelsen rimligen kunde kollat upp det hela inom några dagar. Man tillkallade djurambulansen,  som är TV4-stjärnor i en utlämnande djurskyddsserie.

Ulrika Månsson - matte - ringde dagen efter till djurskyddsambulansen och uppfattade att även gårdens  120 nötkretur kunde tvångsomhändertas.

Håkan Olsson - husse - blev livrädd och handlade i panik, trots att länsstyrelsen ju inte ens varit där och påtalat brister i djurhållningen (vad jag vet). Han sålde omedelbart all djuren till slakt, i rädsla för att länsstyrelsen och för de mycket höga förluster och kostnader som drabbar en lantbrukare vars djur tvångsomhändertas.

Efter några dagar kom länsstyrelsen - 2 inspektörer - ut till gården och hade ingen kritik mot djurhållningen som varit. Man upphävde även polisens beslut att omhänderta hundarna.

Detta låter som ett stort rättsövergrepp som mycket hårt drabbat en vanlig lantbrukare, på grund av en anmälan till polisen och ett mycket märkligt polisingripande. Men även länsstyrelsen, Jordbruksverket och LRF borde ta en mycket allvarlig funderare över hur rädda hedervärda lantbrukare kan vara för länsstyrelsens - och polisens - makt att tvångsomhänderta  hundar och framförallt en hel kobesättning. Skånes länsstyrelses ageranden i ett antal fall - ofta kopplat till specifika djurskyddsinspektörer  vad jag förstår - har uppenbarligen varit fyrkantigt och okänsligt och spridit skräckvågor i lantbrukarled.

Sverige ska vara ett rättssamhälle där förvisso djur ska ha det bra och där de som sköter djuren illa ska förändra sin djurhållning till det bättre och i sista hand ska djuren kunna tvångsomhändertas. Dock borde detta prövas i en framställan till en tingsrätt istället för att länsstyrelsen själva fattar ett oåterkalleligt beslut som sedan i efterhand faktiskt inte går att pröva eller ändra.

Jag hoppas att lantbrukaren, gärna med hjälp av LRF, stämmer staten på kompensation för lidande och kostnader genom dels polisens felaktiga beslut , och dels den rädsla som finns för länsstyrelsens inspektörer och deras makt att utan förvarning tvångsomhänderta en hel djurbesättning med 3-dubbla straff som drabbar oerhört hårt.

Jag hoppas också att någon/några JO-anmäler berörda myndigheter, i första hand polisen denna gång men JO borde även granska länsstyrelsens i Skånes arbete mot bakgrund av denna dokumenterade rädsla för den och de tidigare JO-anmälningar som riktats mot den i olika fall.

Jag vet att Kristina Yngwe, riksdagsledamot (C)  följt upp mina motioner på området med en egen motion i höstas. Mycket bra, och hoppas att hon kan engagera sig kanske även i detta fall och i hur LRF och staten ska kunna förbättra länsstyrelsernas viktiga men grannlaga arbete i dessa frågor.







 

63 kommentarer:

ingela Olofson sa...

Jag är glad att fler reagerar. Men vad kan vi göra för att få stopp på eländet. Runt om i landet går det djurhållare som kämpar med fakturor på fantasibelopp och som fortfarande inte fattar vad som var fel på djuren. Gårdar säljs till underpris. Duktiga företagare med tillfälliga bekymmer får livet förstört för alltid. Ju mer man läser desto mer förvånad blir man.

Göran Andersson sa...

LRF är nog inte den organisation som kan få bukt med rättslösheten på området, därtill är man själva alltför involverad i detta med att samarbeta med Länsstyrelse och Polis och agera bakom kollegors ryggar, sen är detta med att vara med på omhändertagandekarusellen den mest lönsamma djurhållning man kan bedriva, LRF är till stor del orsaken till att det gått så illa som det gjort. Här en liten organisation med just inga ekonomiska resurser, MEN däremot kuraget att alltid ställa upp på drabbade djurägare inga behov av att vara PK. http://djuragarna-sverige.se/

Unknown sa...

Vittnesmål om hur jag erbjöds ett lån utan säkerhet för bara 2%.
Jag är Farida Agus Setiawati och jag är ett levande vittnesbörd om de goda nyheterna om Amanda Loan Firm.
Lyssna, ingen långivare här är villiga att hjälpa dig, utan de är bara här för att slita dig dina surt förvärvade pengar. Min man och jag sökte för lån från olika långivare på nätet men i slutet var vi lurade och lurade av våra pengar genom olika lån företag på nätet.
Vi lånade även pengar för att betala dessa online långivare men i slutet fick vi ingenting.
Jag och min man var i skuld och vi hade ingen att köra till för att få hjälp, vårt familjeföretag rasat och vi kunde inte få pengar för att möta våra dagliga utgifter tills vi infördes till Mrs Amanda som hjälpte oss genom att erbjuda oss ett oskyddat lån.
Kontakta Mrs. Amanda idag för ditt lån och glömma någon här lovar du lån på grund vid den senare slut kommer du inte få något lån från dem.
För mer information om hur du når Mrs Amanda eller följa hennes låneförfaranden, Skriv mig genom någon av min e-post, faridaaguss@gmail.com och kunfarida@outlook.com.
Eller så kan du skicka ett mail till Mrs Amanda på amandaloan@qualityservice.com, amandarichardssonloanfirm@gmail.com och amandaloanfirm@cash4u.com

Anonym sa...

Hej Vilken överraskning jag fick bara ett lån från ett företag som heter COOPERATIVE WORLD LÅNE COMPANY PLC, jag fru Lilian Albert, som för närvarande bor i Bulgarien, jag är en änka med tre barn och har fastnat i en ekonomisk situation i december 2014 till April 2015 och behövde refinansiera och betala mina räkningar. Jag försökte söka för lån från olika privata företag eller bank, men aldrig lyckats, och de flesta banker minskade min kredit. Men som Gud skulle ha det, var jag introducerades till en gud som fruktar lån företag med ekonomiskt stöd som gav mig ett lån på $ 100,000 USD och i dag, jag är en företagsägaren och mina barn mår bra just nu, om du behöver kontakta någon hänvisning långivaren företag för ett lån utan säkerhet, ingen kreditkontroll, med mycket låg ränta på 2% och bättre betalning planer och schema, kontakta Mr. Diego Carlos manager COOPERATIVE WORLD lån företag PLC. Han vet inte jag gör det här, men jag är väldigt glad nu och jag bestämde mig för att låta folk veta mer om detta företag som heter COOPERATIVE WORLD LÅN COMPANY PLC och jag vill Gud att välsigna dem mer och mer i sin verksamhet Please för mer information om ett lån från detta företag kontakta dem via e-post adress nedan: cooperativeworld.org@gmail.com

tack beaktande Fru LILIAN ALBERTO

Unknown sa...

ANSÖKA OM ETT BRÅDSKANDE LÅN NU!


Behöver du ett lån?
Har du ett oavslutat projekt?
Du behöver pengar för att utöka ditt företag?
Du behöver pengar för att betala dina räkningar?
Behöver du ett lån som är tillgängliga, pålitliga, hållbara

* Med ett erkänt lån företag

* Mycket liten andel av 3%

* Varaktighet betalning (1-30) år

* Påbörja betalning efter 8months

preliminära svar på mail enligt 24 timmar,

lån bidrag ges 48 till 96 timmar efter att acceptera villkor och tillstånd

Registrera med oss en licensierad företag känt globalt för sin lånebidrag

Låntagarens information som behövs.

1) fullständiga namn:
2) Land:
3) adress:
4) State:
5) Kön:
6) Äktenskapligt Status:
7) Yrke:
8) Telefonnummer:
10) Månadsinkomst:
11) närmast anhöriga:
12) Lånebelopp behövs:
13) Lån Varaktighet:
14) Syftet med lån:

e-post: simpsonwoodloanfund@gmail.com

Med vänliga hälsningar.

Piekarski Janusz sa...



Har du alla typer av ekonomiska problem? Behöver ett lån för att betala av skulden?
du är i en ekonomisk kris? lita på oss att behandla alla typer av lån,
se nedan. Vi är registrerade och godkända företag att ge ett lån på
2%, med en minst sex månader och högst 30
år. Vi ger lån till ett minimum under 2000 till högst 50 miljoner.
erbjuder olika tjänster NEDAN * personliga lån (Secure och utan säkerhet)
* Business lån (Secure och utan säkerhet) * Förbättrings * Inventor Lån
* Auto lån * Äktenskap * Mortgage Loan hälsa, osv ..
Så om du är intresserad, kom tillbaka till oss via vår e-post: barryhamiltonfunds@yahoo.com
Med gud är allt möjligt

lapo microfinance sa...

Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com
VÄNLIGA HÄLSNINGAR




____________________________________________________________________





Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com
VÄNLIGA HÄLSNINGAR

Unknown sa...

Goedendag

Heeft u voor elk doel een lening nodig? Zit u in een financieel probleem? Bridge Finance is gegarandeerd in het leveren van financiële diensten aan klanten met een gunstige rentevoet. Onze leningen zijn gemakkelijk en snel. Neem vandaag nog contact met ons op om de lening te krijgen die u nodig hebt. We kunnen elke lening met een rentepercentage van 2% afstemmen op uw budget. Als je interesse hebt, neem dan contact met ons op via joshuabenloancompany@gmail.com

Unknown sa...

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com )

Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business ? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com )

Linda sa...

BENJAMIN DOUGLAS'A SADECE DİĞER GİBİ BAŞARMAK İÇİN ŞANS VERDİM: AMA BANA SAĞLADI
Bana kredi vererek yanlış [e-posta douglasloanfirm2@gmail.com]

Gerçekten internette dolandırıcılar ile iç içedir, gerçekten normal değil. Birinde
hafta ödemeler için 5.200 dolar kaybettim. Dandy Cash.com'da sorularım vardı
ve sadece hayal kırıklığına uğradım. Birkaç kredi şirketinin kurbanı oldum.
sonunda dürüst olan birisini bulana kadar beni dolandırdı Benjamin Douglas
[douglasloanfirm2@gmail.com]
Açıkçası ben de ondan önceki gibi aynı şekilde gideceğini düşündüm,
biraz tereddütlü ve şüpheci ama azalan durumu düşünüyor
genel olarak hayatımın dışında,
Benjamin ile borç vermesi ve başarısız olmasını beklemesi; bu yüzden riski yine de aldım ve
Şaşırtıcı bir şekilde ondan 55.000 dolar borç alabildim. Bu yüzden yalvarıyorum
ve muhtemelen size benzer bir şekilde olabilecek
Benjamin Douglas ile iş yapmak için finansal karışıklık ya da yırtık riski başka
Douglas bana bunu yapmadan önce
para. Benjamin Douglas güvendiğim tek kişi çünkü bana borç verdi
başkaları başarısız oldu, Douglas dışında başka kimseyle temas kurma
çünkü kredi verenler gibi davranan dolandırıcılık yapıyor olabilirler
ABD Başsavcılığı, zor kazanılan paralarının
bu adamlar onları kötü davranışlarından dolayı cezalandırmak için. bu yüzden bu adamlarla iletişim kurma
ve böylece toplumumuzdaki hain menfaatlerini teşvik etmek,
Bana yaptıkları gibi seni yırt. GÜVENLİĞİNİZ VE İYİ İLETİŞİM BENJAMİN
DOUGLAS [douglasloanfirm2@gmail.com adresine e-posta gönder]

Anonym sa...


behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? ( christywalton355@gmail.com ) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är

anna sa...

Jag vill uppskatta dalton av diamantlån för att jag fick ett lån på 4000 euro. om du behöver ett brådskande lån idag ska du undvika att bli lurad av falska långivare och ansöka från ett äkta låneföretag via e-post: diamantloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

World Wide Loan Firm sa...

Hej alla där, jag hoppas att allt går bra med er ??? Mina namn är fru Nancy William, jag kommer från Mississippi, för några dagar sedan drog jag in i en dålig ekonomisk situation och jag behövde ett brådskande lån för att betala mina räkningar och stå upp igen ekonomiskt på grund av min nuvarande ekonomiska situation. min bank vägrade att ge mig ett lån, så jag hade inget annat alternativ än att leta efter ett lån utan säkerhet online, under min utredning var jag offer för bedrägeri och tappade nästan 1 900 $ och hade fler problem och nästan gav hopp om att få ett lån tills jag hittade ett online-inlägg om att inlägget var ett delat vittnesbörd från David från USA som vittnar om hur han läste $ 100-inlägget. 000 mottagna från World Wide Loan Firm, bestämde jag mig för att kontakta neuronfinansiering. via e-post: (worldwideloanfirm1999@gmail.com) kontakt delad via mail, min osäkra låneansökan på $ 450 000 godkändes inom 48 timmar efter min ansökan och mitt lån betalades in på mitt bankkonto utan utelämnande.

Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet och också råda lånesökarna att vara mycket vaksamma, eftersom det finns många bedragare för det enda syftet att fuska de oskyldiga lånesökarna, så du måste vara försiktig och vaksam ... för de som behöver ett lån, råd Jag kontaktar World Wide Loan Firm, du kan kontakta företaget via e-post: (worldwideloanfirm1999@gmail.com)

Tack för att du läste mitt vittnesmål, jag önskar er all framgång.

Din,
Nancy William.

REMY.CREDIT sa...

behöver du ett lån ? E-posta oss remy.credit111@gmail.com

Hej, hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de kommande 6 timmarna nu utan stress eller försening REMY.CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån till 2% ränta mycket snabbt och säkert kommer vi har lån för dig inte oroa dig ditt lån från vårt företag idag tack, maila oss nu för dina brådskande lån
Skicka e-post till oss {remy.credit111@gmail.com}
E-posta oss remy.credit111@gmail.com
E-posta oss remy.credit111@gmail.com
E-posta oss remy.credit111@gmail.com

World Wide Loan Firm sa...


God dag,
Det är med stort nöje jag delar med mina bröder och systrar som har samma behov som jag. Efter många besvär kunde jag äntligen uppnå det jag gjorde. De i behov av pengar för att genomföra sina projekt, jag tog dig att kontakta gentleman som fick mig att le på lèvres.Grâce till World Wide Loan Firm, jag fick ett lån på 27 000 euro och "har flera kollegor som också tog lån för dess nivå utan problem och utan protokoll istället, de brottslingar som arbetar för att lura de oskyldiga, och jag publicerar det här inlägget för det gör mig bra med denna kredit och blir inte avskräckta, eftersom det gör mig fyra gånger jag blev skruvad, men fem gånger Jag träffade den här mannen och generös så kontakta honom via e-post, och det här är hans e-post: worldwideloanfirm1999@gmail.com

World Wide Loan Firm sa...

Vi är ett fullt registrerat och certifierat låneföretag som erbjuder säkrade och osäkrade lån till individer och företag med en mycket låg ränta på 2%. Vi erbjuder lån och kort sikt. Vårt företag har registrerat många genombrott när det gäller att tillhandahålla förstklassiga finansiella tjänster till våra kunder, särskilt när det gäller lånesyndikering och kapitalinflöde för individer och företag som vi har återupplivat återupplivande industrier och vi återlämnar goda affärsidéer genom att samla in pengar för deras börja. Vi har ett nätverk av investerare som är villiga att tillhandahålla medel av alla belopp till individer och organisationer för att starta företag och verksamhet. Vi är en grupp energiska och erfarna låneprofessionella med grundlig kunskap om finansiella marknader i allmänhet, vi erbjuder hypotekslån, hypotekslån och kommersiella lån med dåliga krediter, start av rörelsekapitallån bygglån, billån, hotelllån Vårt intresse återbetalas 2% per år, vårt lån tar högst tre arbetsdagar för att nå alla godkända kunder över hela världen. Du kan kontakta oss via e-post: (worldwideloanfirm1999@gmail.com)

Anonym sa...

* Behöver du något lån?
Behöver du brådskande lån för att konsolidera din skuld?
Behöver du bil, företag eller lån för att betala räkningar?
Kontakta oss idag och få lånet du behöver. *
* Kontakt E-post: tffinance01@gmail.com
LÅNGERDETALJER
Namn:
Adress:
Telefonnummer:
Belopp som behövs:
varaktighet:
ålder:
Sex: *
kontakta e-post: tffinance01@gmail.com
whats app: +14093591901

carlos oscar sa...

Är du intresserad av handel med binära optioner, investera med en pålitlig kontohanterare och få en bättre vinstavkastning på 72 timmar, det är möjligt för dig att få upp till 32 500 USD eller mer på 7 dagar med ett (GENUINE OCH LICENSERAD FÖRETAG), jag kan hjälper dig att hantera ditt konto med minst $ 300 säkerställa att du får $ 4500 på en vecka (7 dagar)

Investera $ 500 och tjäna $ 3.500,00 varje vecka
Investera $ 1000 och tjäna $ 7,000,00 varje vecka
Investera $ 2000 och tjäna $ 14.000,00 varje vecka
Investera $ 3000 och tjäna $ 21.000,00 varje vecka
Investera $ 4000 och tjäna 2800,00 dollar varje vecka
Investera $ 5000 och tjäna $ 35.000,00 varje vecka

Alla veckovinstar är 100% garanterade. (Utbetalning säkerställs) om intresserad väljer du en lämplig plan för dig själv och e-post: tradewitcarlos2156@gmail.com eller whatsapp +15022064419 så att vi kan komma igång med dig

Anonym sa...

Claus handelssignal hjälpte mig att tjäna 15 000 dollar med 2 000 dollar efter 7 dagars handel med bitcoininvesteringar, du är verkligen en inspiration till ordet Claus kontakta honom
Via whatsapp: (+12166263236)

Anonym sa...

Jag är Veronica Larsson, jag är ensamstående mamma här i Göteborg, jag vill vittna om en äkta långivare som hjälpte mig med ett lån för mina döttrar behandling och till julen, han är Mr Matthew Ryan, han är pålitlig, alla där ute som behöver ett lån ska kontakta honom via matthewryan12122@gmail.com
Hälsningar

Veronica Larsson

Anonym sa...

Lånekreditinstitut Rädda mig när det inte fanns något hopp (loancreditinstitutions00@gmail.com)

Hej alla i det här forumet, jag är John Michael från USA, jag kan inte tro att Gud verkligen existerar förrän jag var förlossad och räddad från finansiell bondage. Jag var i en finansiell kris och behövde betala några räkningar. Jag försökte söka hjälp från banker men till ingen nytta, jag försökte också söka hjälp från internet bara för att träffa bedragare som låtsades vara privat långivare och gjorde bort mina 15000 dollar och inte fick mitt lån, inte förrän GUD presenterade mig för Mr Elijah genom en vän som räddades från ekonomiska problem och ett lån på $ 100 000,00 beviljades till honom av Herr Elijah, så jag tog hans råd och kontaktade lånekreditinstitut och inom en vecka beviljades mitt lån på $ 250 000 till mig. mitt råd till alla som söker lån med en låg ränta på 2%. Jag gör det eftersom jag är så glad att jag är ute av finansiell bondage och är återigen full av glädje och livet är lätt allt tack vare GUD och Elijah. Du kan kontakta lånekreditinstitut via (loancreditinstitutions00@gmail.com) ELLER WhatsApp: +393510483991

Anonym sa...

Jag har inga ord för den fantastiska vinsten som du hjälpte mig att tjäna på bara en vecka med strategi för binära optioner. Jag är så ledsen att jag tvivlade på i början, jag investerade $ 200 och tjänade $ 2500 på bara en vecka och fortsatte att investera mer, idag är jag ekonomiskt framgångsrik kan du kontakta honom via e-post: carlose78910@gmail.com
Via whatsapp: (+12166263236)
Jag råder att du inte ska tveka. Han är fantastisk.

Unknown sa...

God dag,

Letar du snabbt efter ett lån? Vill du reglera dina räkningar och köpa fastighet (investeringslån) / bygglån? Jag kan garantera dig lånetillstånd dygnet runt Vi är ett värdepappersföretag i världsklass som erbjuder alla typer av finansiella tjänster med flexibla återbetalningsvillkor och ett snabbt stängningsschema. Kontakta oss via e-post för mer information. E-post- ericbarry1078@gmail.com Tack.

Anonym sa...

Hej, letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

eric sa...

Jag heter Sharon Petit Homme. Jag är från Amsterdam, Nederländerna. Jag vill använda den här lilla tiden för att gå online. Om du behöver ett riktigt och legitimt lån är johnsonloanfirm det företag du ska ansöka om. Jag förråddes av två företag. ansökte om ett lån från Johnsonloanfirm var det tredje företaget jag ansökte om. Jag fick mitt lån från johnsonloanfirm på mindre än åtta timmar, berättade företaget. Alla som behöver ett online-lån utan att bli lurade gäller johnsonloanfirm. Var säker på att du blir nöjd med detta företag. Du kan bara kontakta detta företag via e-post eller WhatsApp. E-postadressen är johnsonloanfirm32@gmail.com Whatsapp +1 (7323146992)

UNICREDIT FAST LOAN sa...

God dag,

Söker du ett brådskande lån till en överkomlig ränta? Kontakta UNICREDIT FAST LOAN nu för din omedelbara transaktion. Det är snabbt enkelt och säkert.

KONTAKTINFORMATION:

E-post: unicreditfastloan@gmail.com

TELEFON: +17816611940 (ENDAST TEXT)

Facebook: Unicredit Fast Loan

Instagram: Unicredit Fast Loan

Twitter: @FastUnicredit

LinkedIn: Unicredit Fast Loan

Få ditt snabba lån med bara tre steg.

Freeman sa...

Behöver du ett lån för att betala dina räkningar eller starta ett företag ?? Oavsett dina ekonomiska problem kan vi hjälpa dig när vi erbjuder lån till individer eller företag till låg och överkomlig ränta. KONTAKTA morisloancompany1@gmail.com, Whatsapp: 1-450-231-4925

Kotlewska Edyta sa...

Lånerbjudande @ 2% ränta !!!

Vårt företag är en juridisk organisation som skapades för att hjälpa människor som behöver hjälp, till exempel ekonomiskt stöd. vi är ett Sewden-baserat finansiellt företag.
Så om du har ekonomiska svårigheter med ekonomisk röra, och du behöver pengar för att starta ditt företag själv, eller om du behöver ett lån för att betala av skulder eller betala dina räkningar, starta ett bra företag eller har lånat svårigheter över lokala banker, kontakta oss idag E-post: ekotlewska609@gmail.com


Kotlewska Edyta

mary sa...

Behöver du ett lån till 2% ränta, vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån vänligen kontakta oss via e-post loanoffers842@gmail.com eller whatsap oss +393510651312

Greener Finance sa...

Uppmärksamhet !!!
Behöver du ett brådskande lån för affärer eller för att betala dina räkningar? Om ja, erbjuder vi alla typer av lån till 2% ränta. för mer info och hur man ansöker. mejla oss nu via: greenerfundservice@gmail.com

Hälsningar
E-post: Greenerfundservice@gmail.com
Telefon: + 1-315-322-7389
Whatsapp: + 1-315-322-7389
Carl Bruce.

Mary anne sa...

LÅN
Jag har precis fått mitt lån på 200,000,00kr från REMY.CREDIT E-posta dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com)
Hej, jag får mitt 200,000,00 kr lån från REMY FINK COMPANY EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? Jag heter karlsson från Stockholm Sweden: {remy.credit111@gmail. com} E-post honom nu för ett snabbt lån E-post: remy.credit111@gmail.com
Gud välsigne dig, Herr REMY FINK

Mary anne sa...

LÅN
Jag har precis fått mitt lån på 200,000,00kr från REMY.CREDIT E-posta dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com)
Hej, jag får mitt 200,000,00 kr lån från REMY FINK COMPANY EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? Jag heter karlsson från Stockholm Sweden: {remy.credit111@gmail. com} E-post honom nu för ett snabbt lån E-post: remy.credit111@gmail.com
Gud välsigne dig, Herr REMY FINK





LÅN
Jag har precis fått mitt lån på 200,000,00kr från REMY.CREDIT E-posta dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com)
Hej, jag får mitt 200,000,00 kr lån från REMY FINK COMPANY EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? Jag heter karlsson från Stockholm Sweden: {remy.credit111@gmail. com} E-post honom nu för ett snabbt lån E-post: remy.credit111@gmail.com
Gud välsigne dig, Herr REMY FINK

BENSONN sa...

Behöver du ett snabbt lång- eller kortfristigt lån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder affärslån, personlån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolidering Lån e.t.c. oavsett din kreditpoäng.
Personliga lån (säkra och osäkra)
Affärslån (säkra och osäkra)
Konsolideringslån och många fler
Kontakta USA för mer information om lånerbjudandet så löser vi ditt ekonomiska problem. kontakta oss via e-post:
(georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

Max Bent sa...

Hej mina damer och herrar, behöver du ekonomisk hjälp? Jag är Max Bent. Jag är långivare och även finansiell rådgivare.

Behöver du ett brådskande lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett eget lån för att förbättra ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella organ? Behöver du en lånekonsolidering eller inteckning? Sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e -post:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Detta är Ocean Finance Mortgage. Vi erbjuder lån till dem som är intresserade av en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 5 000,00 Euro till högst 100 000 000,00 Euro.

Saara Kemi sa...

Jag är en privat långivare och investerare. Behöver du ett legitimt, ärligt, välrenommerat och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garantilån, jag erbjuder företagslån och enskilda lån, mer också vi finansierar alla slags projekt. För mer information kontakta oss på: saara.kemi@gmail.com

REMY.CREDIT sa...

lan

behöver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757

REMY.CREDIT sa...

behöver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757 Skicka oss ett e -postmeddelande remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig REMY.INC

REMY.CREDIT sa...

behöver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757 Skicka oss ett e -postmeddelande remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig REMY.INC










behöver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757 Skicka oss ett e -postmeddelande remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig REMY.INC

REMY.CREDIT sa...

höver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757 Skicka oss ett e -postmeddelande remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig REMY.INC

Susan Benson sa...

Hej mina damer och herrar! Behöver du ekonomiskt stöd? Jag heter Susan Benson. Jag är en långivare och även en finansiell konsult.

Behöver du ett företagslån, personlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta mitt företag. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån. För mer information, skriv till oss via e -post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998 och få ett svar på ett ögonblick.

Vi är ett omfattande företag för finansiella tjänster och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finanslösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

Här är några skäl till varför du bör kontakta oss för ett lån;
* Bekvämlighet - Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
* Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
* Snabb direktfinansiering - Få ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
* Flexibel ränta - Prisvärd ränta på 3%.
* Höga godkännandepriser - Du har 99,9% chans att få lånet
* Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en period på 1-30 år.
* Enkel onlineapplikation.
* Personlig vägledning och expertis.
* Inga dolda avgifter

Gå inte miste om en möjlighet på grund av brist på finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din lånebegäran via
E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla berörda parters fördelar.

karlsson Mehterzail sa...

DU BEHÖVER LÅN
Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2%
EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag heter karlsson från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@ gmail.com
Gud välsigne dig, herr REMY FINK

REMY.CREDIT sa...

behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, med en snabb tjänst erbjuder vi alla typer av lån, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
vi har ett lån till dig ..

Mary anne sa...

BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig



BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig








LOAN OFFER sa...

Letar du efter medel för att betala av krediter och skulder?
{georgewilliamsloanfirm333@gmail.com} Är här för att sätta stopp för dina ekonomiska problem. Vi erbjuder alla typer av lån (personlån, kommersiella lån, etc.) Vi ger ut lån med en ränta på 2%. Intresserade sökande bör kontakta oss via e -post: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}
Fyll i ansökningsformuläret nedan:
- Fullständigt namn:
- Lånebelopp som behövs:
- Lånets längd:
- Syfte med lån:
- Stad / land:
- Telefon:
- Hur hörde du om oss: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

LOAN OFFER sa...

Hej herr / fru
Vi erbjuder lån från: 10 000 till 9 500 000 € med en ränta på 2%.
Du vet att det är förbjudet att låna pengar.
Du måste få ett lån, notera de områden där vi kan.
hjälpa dig:
* Ekonomiskt
* Bolån
* Investeringslån
* Billån
* Skuldkonsolidering
* Kreditgräns
* Andra inteckning
* Kreditåterköp
* Personliga lån
Du letar efter ett projekt och du behöver finansiering, du behöver pengar för att betala dina räkningar, pengar för att investera i ett företag.
kontakta USA via e-post [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

Loan Offer. sa...

Behöver du ett akut lån? Behöver du någon form av lån för att starta ett företag? Behöver du ett lån för att köpa ett hus eller en bil? Eller behöver du ett lån för att betala dina räkningar eller för att ta hand om dig själv? Om ja, maila oss idag på (richardcosmos5@gmail.com) och få ditt lån..

HUMMELS sa...

LÅNEMÖJLIGHET
Är du företagare, industriman, handlare eller någon annan person
med ekonomiska problem. Du vill utöka din verksamhet, du vill starta ett företag, du har skulder att betala tillbaka, då är JAMES KELVIN LÅNEFÖRETAG svaret på dina frågor, Du har nu den enda personen som kan hjälpa dig. Det är den här mannen Mr. JAMES KELVIN., Vänligen kontakta honom via hans e-postadress: jameskelvine28@gmail.com , och du kommer att bli helt nöjd.

66number sa...

CONTACT US FOR ALL KINDS OF HACKING JOBs @ We offer professional hacking services,we offer the following services;
-University grades changing
-Bank accounts hack
-Erase criminal records hack
-Facebook hack
-Twitters hack
-email accounts hack
-Grade Changes hack
Contact us on whatsapp + 1 681 532 3704
Email- n17833408@gmail.com

Robert Loan Offer sa...

Är du i behov av ett akut lån? såsom privatlån, företag
lån, företagslån, lån för att betala djup, utbildningslån, alla typer av lån
du söker kontakta oss nu
eller skicka ett meddelande till oss direkt på din tjänst

E-post: rogerskenservices@gmail.com

Investor Loans sa...

Behöver du ett lån för att betala av dina räkningar? Eller för ditt företag om ja
E-post: investorloanoffer@gmail.com fyll sedan i denna information till

registrera ditt namn i vår databas.

(1) Ditt namn:

(2) Belopp som behövs som lån:

(3)Telefonnummer:

(4) Varaktighet:

(5) Sex:

(6) Land

Mussen sa...

Hej, allihop,
Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån till 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

Namn:
Belopp som behövs:
Varaktighet:
Land:
Syftet med lånet:
Månadsinkomst:
Telefonnummer:
Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
Hälsningar till er alla.

Thomas Prada sa...



behöver du ett lån? privatlån? Företagslån? Ett bolån? Jordbruks- och projektfinansiering? Vi erbjuder alla typer av lån till 2% ränta! Kontakta e-post: tinvestor53@gmail.com eller Whatsapp +1 (757) 576-8165

Mussen sa...

Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

Anonym sa...

Hej allihop, jag har blivit ljugid för av så många företag som har påstått att de är riktiga långivare, men alla mina ansträngningar har varit förgäves, jag har förlorat pengar till falska långivare som påstår sig vara vad de inte är. Tills min vän presenterade mig för rätt långivare som jag kontaktade och jag lyckades få ett lån på 95 000 från dem på bara 24 timmar, skulle jag rekommendera alla som letar efter ett lån utan rädsla att kontakta dem via e-post:___lapofunding960@gmail.com

MARCUS sa...

LÅNEMÖJLIGHET
Är du företagare, industriman, handlare eller någon annan person
med ekonomiska problem. Du vill utöka din verksamhet, du vill starta ett företag, du har skulder att betala tillbaka, då är JAMES KELVIN LÅNEFÖRETAG svaret på dina frågor, Du har nu den enda personen som kan hjälpa dig. Det är den här mannen Mr. JAMES KELVIN., Vänligen kontakta honom via hans e-postadress: jameskelvine28@gmail.com och du kommer att vara helt nöjd

Mussen sa...

Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com

Loan Offer. sa...

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

låneerbjudande

AGENT SANCHEZ sa...

🔺666༺𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭༻666🔺
VITTNESBETYG HUR JAG GÄNDE MED ILLUMINATI 666 TEMPLE
OBSERVERA: ILLUMINATI-medlemmar AVSÖR INTE SIN IDENTITET PÅ SOCIALA MEDIER
DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER

illuminati666worldtemple@gmail.com
Först trodde jag att det var en bluff eftersom det nu för tiden är svårt att hitta äkta människor på internet tills jag bestämde mig för att ge det ett försök,
Och hela mitt liv förändrades på bara 6 dagar

FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMAR
*. Ett hus i valfritt land.
*. En ny drömbil.
*. Summan av 6 miljoner dollar för att starta ett nytt liv 6 000 000 $
Du måste vara minst 18 år gammal innan du kan kontakta våra partners
E-post: illuminati666worldtemple@gmail.com

Urgent Loan sa...

Vill du ta ett lån och vet inte var du kan få ett riktigt lån?
Vill du starta ett företag men inte har kapital?
Behöver du ansöka om ett lån av någon anledning?
Behöver du ett jullån?

Hoppet har äntligen kommit eftersom Elena Nino ger snabba och pålitliga lån, deras service är 100% äkta och garanterar att du får lånet när du ansöker. Vänligen maila och godkänn idag på elenanino0007@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig
FÖRTROENDE
Elena

Max Bent sa...

Behöver du ett brådskande lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett kapitallån för att förbättra ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en lånekonsolidering eller inteckning? Sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till en sak i det förflutna. Kontakta oss via e -post:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Och här är vår webbplats www.oceanfinance.co.uk

Detta är havsfinansieringslån. Vi erbjuder lån till de som är intresserade av en rimlig ränta på 2%. Området sträcker sig från 5 000,00 euro till högst 100 000 000,00 euro.

Joshua benjamin sa...

Har du letat efter finansieringsalternativ för ditt nya bostadsköp, byggande, fastighetslån, refinansiering, skuldsanering, personliga eller affärsmässiga syften? Välkommen till framtiden! Finansiering görs enkelt med oss. Kontakta oss då vi erbjuder vår finansiella tjänst till en låg och överkomlig ränta på 3 % för lång och kort lånetid, med 100 % garantilån. Intresserad sökande bör kontakta oss för ytterligare låneförvärvsprocedurer via: Josbuajonesloans@financier.com

Loan Offer. sa...

Behöver du lån? personliga lån? företagslån? bolån? jordbruks- och projektfinansiering? vi ger ut alla typer av lån till 2% ränta! Kontakt e-post;(dakany.endre@gmail.com)

Erbjud brådskande lån.

Loan Offer. sa...

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

låneerbjudande