måndag, februari 18, 2013

En bra dag för Centerpartiet!

Partistyrelsens förslag till idéprogram för Centerpartiet finns nu  på Centerpartiets hemsida. Det verkar svårt att få upp det, troligen beroende på stor trängsel!

Vår partiledare Annie Lööf har presenterat förslaget idag.

Bargrunden är ju idéprogramgruppens förslag från i december och de många rätt samstämmiga reaktionerna från Centerrörelsen, inte minst i Östergötland som ju tagit fram ett eget programförslag. DN har belyst vad diskussionen har handlat om.

Partistyrelsen har lyhört lyssnat på centerrörelsen och det är ett bra förslag som nu läggs till partistämman, och som där har alla förutsättningar för att vinna bred uppslutning. Jag tror att partistämman kommer att ge Centerpartiet ett kraftfullt avstamp inför valet 2014, vi är i botten och nu börjar klättringen uppåt!

En bra dag för Centerpartiet!

 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Väredelöst att ni fortfarande förespråkar fri invandring av en massa somalier och liknande! Hur kan du rösta igenom det här?

Det enda ni har gjort är att ha bytt ord från fri invandring till öppna gränser.. vad är skillnaden?

Kan du verkligen stå för öppna gränser där alla kan komma hit?

Anonym sa...

I förhållande till hur det står till i världen är detta idéprogramförslag knappt mycket aktuellare än det gällande. Politiska värdegrunder har om de har kvalitet längre hållbarhet än 10 år. Globalt har liberalistisk ekonomisk politik inte stått så lågt i kurs som nu på bra länge. Fler och fler globala analyser pekar på att ökad ojämlikhet inom och mellan länder är ett ökande hot mot stabiliteten och mot staternas vitala funktioner.

Anonym sa...

Svenskarna är inga rasister men vill ha en invandring (per capita) i nivå med våra grannländer. Inte att vi kör ett helt eget race där vi öppnat dörrarna lika mycket som USA på slutet av 1800 talet (ref Tino Sanandaji PhD). En annan stark trend på ingående är att många vill ut ur EU, liksom nu också engelsmännen. Dags för två folkomröstningar som avgör dessa två frågor.

Anonym sa...

Det är i förhållande till Anders Dahlgren helt obegripligt att du köper ett nästan intill lika libertinistiskt program.