måndag, september 12, 2011

Klarar Sverige flera miljoner nya medborgare?

Debatten om partistyrelsens (C) förslag till nytt förnyelseprogram för integration - Nybyggarlandet Sverige - fortsätter på debattsajten Newsmill.

Den politiske redaktören på Skånska Dagbladet Lars J. Eriksson anser att partistyrelsens förslag om en kraftigt ökad invandring är orealistiskt.

Och jag själv ställer frågan i rubriken i ett nytt debattinlägg.

Jag har ju verkligen försökt att redovisa varför jag menar att det här är viktigt att våga diskutera i ett tidigare blogginlägg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Rakryggat Staffan! Hoppas du åker på partistämman som det sunda förnuftets talesman.

Anonym sa...

Var beredd att bli skälld som rasist. Sådana åsikter är inte PK att offentliggöra. Du riskerar att bli borttagen från röstsedlarna i nästa val. Partiledningen (läs Annie) bestämmer.
Men ha rent samvete för du har ju RÄTT.

Anonym sa...

Stå på dig! Vi är många gamla Centerpartister ute i landet som inte känner igen oss i vad partiet står för idag. Du och ett par till ger oss en röst och det är beundransvärt att du vågar ta strid för det du tror på.

Anonym sa...

Staffan, du och dina meningsfränder utgör Centerpartiets sista chans. Ditt arbete är oerhört viktigt, inte minst i ljuset av de enorma ekonomiska, sociala och ekologiska/naturresursbaserade utmaningar världen och Sverige står inför (men som de flesta politiker bemöter med att hålla för öronen, blunda och skrika "buu!", som vilken treåring som helst).

Ni har på ett förtjänstfullt sätt pekat ut de fullständiga vanvettigheter som nihilisterna i den s.k. Stureplanscentern har plitat ned i sitt manifest. Vettiga människor läser era texter och känslan av att måttet är rågat sprider sig. Här finns måhända en folkrörelse i vardande.

Jag hoppas verkligen att ni kan få stämmans ombud att ta sitt förnuft till fånga!