tisdag, september 21, 2010

Mona Sahlin borde neutralisera SD! Så här!

Alliansen vinner valet, får flest röster, men ett ofullkomligt valsysten ger trots detta de rödgröna och SD en orättvis majoritet. Genom att Mona Sahlin då låter egna riksdagsledamöter lägga ned sina röster skulle rättvisa skapas och Sverigedemokraterna neutraliseras! Varsågod, Mona!

Detta vore Fair Play, Mona, och skulle ge Dig pluspoäng samtidigt som du åstadkommer rättvisa och samtidigt neutraliserar Sverigedemokraterna!

Jag bjuder Mona Sahlin på detta generösa förslag på Newsmill, läs gärna artikeln och "milla" din glädje över detta!

Tillägg 26 sept: Ett Brännpunktsinlägg i SvD
är inne på mitt förslag. Men jag förstår inte att de endast vill att 2 ledamöter ska lägga ned sina röster, då har ju fortfarande oppositionen (rödgröna plus SD) övertag med 174-173...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ska Mona Sahlin lämna walkover till Moderaternas privatiseringar, neddragningar av välfärden, lönedumpningar, procentuella skattesänkningar osv osv bara för sverigedemokraternas skull?

Så Moderaterna ska vara det enda partiet i Sverige idag? Med sitt "arbete ger frihet"? Det låter som en osedvanligt dum ide.

Jag har en bättre idé, då socialdemokraterna är det STÖRSTA partiet kan väl kristdemokraterna eller folkpartiet hoppa över till de röd-gröna och bilda regering med dem? Det är tämligen säkerställt att moderaterna ännu bara är näst störst, tredje störst är miljöpartiet och moderaterna har ätit av sina underpartier.

Moderaterna kan ju lämna walkover, eller håller de sina underpartier i koppel? KD och FP har utmärkta förhandlingslägen med socialdemokraterna.

Anonym sa...

Jag har ett bättre förslag.
Centern går över till de rödgröna som då har majoritet. Detta neutraliserar SD. Valet är alltså centerpartiets.
Anders

Anonym sa...

Det är ett jävla tjatter om Mona Sahlin. Bort med Barbie Olofsson och centerpartisterna. Vad gör detta bondeförbund för nytta? Din presentation gör så man håller på att gråta. Tycker du ang. Mona och sossarna att dessa skall vika ner sig för att centern skall få fördelar. VARFÖR? Nä du är en typisk smilfink de kan Vi vara utan. En grå grå sosse.