onsdag, augusti 28, 2019

Verkligheten öppnar för krafttag mot den grova brottsligheten. Och åsiktskorridoren breddas.

Länge har åsiktskorridoren vilat tung över den svenska samhällsdebatten. Framförda åsikter att Sverige borde bedöma ålder i asylärenden, eller att anpassa Sveriges asylregler till övriga EU-länders, eller bättre analysera den grova brottslighetens utveckling, har regelmässigt brännmärkts som främlingsfientliga och att man inte står upp för alla människors lika rätt och värde. Tro mig, jag vet. Jag är socialliberal och en övertygad och varm humanist men har ändock hängts ut, i media och i massor av diskussioner i sociala medier. Det har också många andra seriösa opinionsbildare gjorts.

Verkligheten avgör till slut, även i politiken, är ett av mina mantra. Nu börjar detta ske, åsiktskorridoren är inte längre lika stark och den grova brottsligheten ökar tyvärr uppenbart i just Sverige.

Centerpartisten och riksdagsledamoten Nils Paarup-Petersen är lojal mot Centerpartiets migrationspolitik men diskuterar ofta verkligheten, som här i Dagens Samhälle om de krafttag som behövs mot den växande grova brottsligheten. Däremot finns i artikeln inget om att anpassa Sverige migrationsregler till övriga EU för att minska asylinvandringen till Sverige medan vi fokuserar på att integrera och få i arbete de allt fler som hänvisas till utanförskapsområden.

Ledarskribenten Erik Helmerson i DN kommer samtidigt med en klarsynt ledare om "Sveriges kriminalpolitiska haveri" och att Sverige borde be övriga nordiska länder om ursäkt för sin export av grov kriminalitet, och vidta kraftåtgärder.

Detta är något nytt, DN har under lång tid hävdat att Sverige är typ tryggt som tidigare och haft BRÅ och Sarnecki som sina gurus.

Morgan Johansson är justitieminister och har återkommande proklamerat att Polisen i Malmö, och andra delar av Sverige, har vunnit kampen mot den grova gängkriminaliteten. Nu twittrar han om att jaga mördare till världens ände, tillsammans med alla andra som kraftfullt fördömer det senaste fasansfulla mordet.

Orsaken till dessa tre exempel på nya tongångar, som jag välkomnar, är som sagt verkligheten. Män och kvinnor avrättas nu regelbundet på öppen gata, eller genom överfall i sina hem, av samvetslösa mördarkriminella. En kvinnlig läkare med sitt tvåmånaders barn i famnen skjuts ihjäl i Malmö, rader av andra skjuts varje vecka på olika håll i landet.

Jag har skrivit mycket om allvaret i den växande grova brottsligheten och om behovet av analys och kraftåtgärder. Här är ett exempel, och även som pensionär kommer jag att fortsätta.
1 kommentar:

Sjoberg Anna sa...

Jag läste en kommentar online av en Amerika-baserad journalist avslöjar hur han hittar en pojkvän, 3 månader efter att hennes ex bofryiend bröt upp.
Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Amiso eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
lyckligtvis för mig kom jag över Dr.Amiso e-postkontakt i ett blogginlägg. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Amiso den storslagna kärleks-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel och magi.
Jag är gift i över 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi slogs upp för 4 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek .
Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att måla sig illa längre ... jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är som det känns).
Jag är glad och tacksam för den här stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
kontakta honom genom sin personliga amail via (herbalisthome01@gmail.com)
han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
* Love Spells Win-Back Ex-älskare, Var rik och stanna med dig för alltid.
* Magi för framgång och marknadsföring, ingen annan utom bara du.
* Traditionella örter och rötter för att bota bröstcancer, kropp, mun och virginal lukt / utsläpp.
* Magisk trollformulering för bröst- och penisförstoring / minskning.
* bota Stop Nightmare, Bad Dreams & Convuction.
* andlig rening, fettförbränning och sockerreglering i kroppen.
* fertilitetsmagi - FRUKT AV KVINNOR & Bär ditt eget barn.
* Fri från att mörda & kidnappas.
* dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV
Internet hjälper verkligen mycket med att ge en snabb och brådskande lösning på livsproblem.
här är Dr.Amisos personliga e-postadress; herbalisthome01@gmail.com