tisdag, februari 12, 2019

Malmö-Laglöst land för småbutiker. ORIMLIGT!

Igår visade TV4-Nyheterna detta upprörande och uppskakande reportage om hur gängbrottslingar i Malmö terroriserar och styr över människors vardag, med fokus på småföretagare som driver butiker.

De är livrädda, de tvingas låta brottslingarna förvara knark och stöldgods i sina affärer, de tvingas betala pengar och deras varor stjäls inför dem. De hotas med vapen och att de och deras familjer skadas om de gör motstånd eller larmar polisen.

Samma situation råder sannolikt i andra förorter och större städer i vårt land.

Ingen polisanmäler längre, typ. Brottsligheten sjunker alltså i Malmö...

Justitieminister Morgan Johansson twittrar belåtet så här; "
Antalet anmälda brott minskar kraftigt i Malmö, och är lägst på 17 år. Det kan vara ett tecken på att det nu går åt rätt håll, men mycket arbete återstår."

Hur kan kriminella tillåtas härja och terrorisera småföretagare, och många andra, i Malmö?

Hur tar polis och myndigheter tillbaka stadsdelar och områden där människor lever livrädda och utlämnade till gängbrottslingars styre?

Vad gör regeringen? Vad gör de 4 statsbudget- och 73-punktspartierna? Vad gör riksdagen?

Hittills blir det väl bara värre, typ. Trots att många löften har avgivits under massor av år av många politiker och partier och polismästare.

I New York, med än mer allvarlig brottslighet, kunde en massiv nolltoleranskampanj pressa de kriminella tillbaka och minska brottsligheten.

Vem tar initiativ till något liknande i Sverige?
1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}