tisdag, december 05, 2017

I NT och Corren, om Ög-centerns riksdagslista

Det är bra med vitalitet i politiken!

Jag kommenterade efter nomineringsstämman min nedflyttning till plats 4 på riksdagslistan för Centerpartiet i Östergötland på detta sätt.

Betydelsefullt vid omröstningen om plats två var att både ungdom och tunga Linköpingspolitiker förordade en förnyelse från Linköping, eftersom "Alliansen är död" och det lades mig till last att jag förespråkade partilinjen att Centerpartiet ska gå till val på att bilda en alliansregering.

Nåväl, stämman var tydlig och det respekterar jag.

En av Östergötlands två stora tidningar (NT) kommenterar idag vår riksdagslista genom ledarskribenten Edward Hollertz, som trots, eller tack vare, sin relativa ungdom regelmässigt skriver mycket intressanta ledare.

Correns tystnad på ledarplats kompletteras med att en insändare tagit upp frågan genom Bernt Gustafsson, pensionär.

Jag replikerar kort i dagens Corre och lyfter fram min enkla personkrysskampanj med röda kampanjpennor och personliga hembesök.

Jag kommer att införskaffa ett lager med röda valpennor med texten (ungefär) "Jag kommer bergsäkert att kryssa Staffan Danielsson i riksdagsvalet 2018!" Alla som tänker göra det ska få en penna av mig vid t ex ett personligt hembesök! 

Ring 0725-587721, eposta staffandan@gmail.com eller skriv till Staffan Danielsson, Erikstad gård, 585 93 Linköping! Tipsa gärna om andra som skulle uppskatta en penna med besök! Och bjud gärna in vänner till en fika när jag kommer! Och vill du bli min "återförsäljare" med eget lager, hör av dig!Inga kommentarer: