torsdag, augusti 27, 2009

Arvid Lagercrantz kommer ut som sosse..

Jag har ofta uppskattat den välkände radiojournalisten Arvid Lagercrantz rapportering.

Dagens Studio Ett kl 16 intervjuade Arvid som en opolitisk expert om Reinfeldts tal idag. På temat har moderaterna (och alliansen) någon trovärdighet med att man vill hävda de vanliga svenskarnas intressen.

Arvid var glasklar; Alliansen agerar som en "ulv i fårakläder", den talar väl om låg- och medelinkomsttagarna men om man inte tar bort förmögenhetsskatten, återinför den heliga 80-procentsnivån i sjukförsäkring och a-kassa osv så är man inget brett politisk kraft för vanliga svenskar. Han nämnde några andra typiska s-ståndpunkter till.

Tala om att vara indoktrinerad under decennier när s har satt agendan.

Lagercrantz kriterier för hur en politik för att få ett rättvist Sverige, med fler i arbete, är alltså helt s-märkta.

Förmögenhetsskatten är skadlig och de allra flestaländer har avskaffat den. Men utan att den återinförs kan inte Alliansen göra anspråk ¨på att företräda "vanligt folk". En sjukförsäkring på 80 procent är per definition generös och solidarisk, medan nivån 75 procent inte kan förenas med en rimlig politik för vanligt folk...

Intressanta uttalanden i P1 av en objektiv kommentator.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Som vanligt vet du ingenting staffan. Du är en sopa, en Bilderberg lakej.

As the War Shifts Alliances, Oil Deals Follow


9 11 was an inside job. Se filmen ENd Game och se över fakta, din bilderberg lakej. Vi vet vad du går för du kommer attackera avsändaren istället för att bemöta alla artiklar på internet som finns i alla världens nyhetstidningar.

Endgame:HQ Full Video- Blueprint For Global Enslavement