lördag, maj 16, 2009

Stolta centerkandidater i EU-valet!!

Lena Ek är en oerhört duktig EU-parlamentariker, och kommer att göra lika mycket nytta för Sverige och för centerpartiet kommande femårsperiod som hon gjort under sin första period.

Jag tror och hoppas verkligen att vi kan mobilisera många på valdagen så att hon får följe av 1 eller 2 till av våra stolta och starka kandidater. Marie Wickberg är en ungdomskandidat med lyskraft och energi. Håkan Larsson kampanjar intensivt och är ett beprövat namn för alla med markant EU-kritiska böjelser, nu senast att EU ska isolera sig i en gmofri zon...Kent Johansson är starkt förankrad i Västra Götaland och en engagerad regionpolitiker.

Och så då Abir Al Sahlani! Vilken kraft och energi och levnadshistoria, och vilken stark EU- och Europavision! Och vilken valkampanj-succé! Läs bara denna artikel i Kristianstadsbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Håkan Larsson sa...

Hej Staffan!
Jag blir fundersam när du påstår att jag skulle vilja "isolera Sverige i en GMO-fri zon". Faktum är att en mycket stor del av Europa redan har förklarat att man inte vill ta de risker som odling av (i första hand Monsantos) GMO-grödor innebär. Det handlar inte om att isolera sig utan om att ta miljöhänsyn. Det tror jag att du inser om du tänker efter, Staffan.

Håkan

Håkan Larsson sa...

Tillägg:
Kolla den här kartan för att få överblick över Europas GMO-fria zoner:

http://www.gmo-free-regions.org/gmo-free-regions/maps.html