lördag, oktober 15, 2016

Två vänsterekonomer på DN Debatt ertappade med byxorna nere!

De 2 vänsterekonomerna på DN Debatt slutreplikerar genom att inte svara på frågor och försöka prata bort kritiken. Jag anser att de har ertappats med byxorna nere, mina 2 frågor kvarstår helt obesvarade eftersom de speglar verkligheten, se min blogg.

Vänsterekonomerna Lööf och Martinsson verkar ha ertappats med byxorna nere, så allmän och undanglidande är deras slutreplik på DN Debatt om flyktingars arbete i Sverige och Storbritannien. De övergår plötsligt till att mest tala om USA..

Istället för att ens försöka svara på mina 2 konkreta frågor så upprepar man som en sanning sitt märkliga påstående att Sverige ger fler flyktingar arbete efter 9 år och mer än andra länder i Europa och att statistiken mellan Sverige och Storbritannien nog visst är jämförbar…

Läs gärna mina obesvarade frågor och snömoset i deras slutreplik som tar upp helt andra frågor än deras ursprungsinlägg istället för att svara och reda ut.

1. Är den relevanta sysselsättningsgraden efter 15 år och mer i Sverige, det vill säga när man kan försörja sig på ett arbete, 34 procent eller är den långt över 70 procent (eftersom ni anser att snittet för de med över 9 år i Sverige är nära 70 procent)?
2. Den siffra som ni anger för Storbritannien efter 9 år i landet, nära 60 procent, inkluderar den tillfälliga jobb på mer än 1 timme i veckan eller är den mera jämförbar med den svenska siffran på 34 procent efter 15 år i landet?


Staffan Danielsson, riksdagsledamot (C)

2 kommentarer:

 1. Det spelar ingen roll Staffan
  Det kommer ganska snart att vara uppenbart för alla och envar vad som är sant och inte
  Sten för sten raseras nu det samhällsbygge som våra föräldrar och deras föräldrar byggde åt oss
  Och tyvärr kommer det nog att vara ganska uppenbart för våra barn vad vi gjorde för fel
  Det som kommer att bli intressant är att se vilka lärdomar de kommer att dra av detta...

  SvaraRadera
 2. Du är en mycket respektabel person, liksom säkert flera goda Centerpartister.
  Röstade själv en gång i forntiden på C under Fälldins tid. Men sedan har det urartat med exponentiell kraft. Personer som Johansson, Maud Olofsson och Annie Lööf har kidnappat och totalt förstört det f.d borgerliga, jordnära och lantbruksvänliga partiet som en gång fanns.
  Hbtq, öppna gränser och mer eller mindre socialism står nu högst på agendan.
  Svenska folket verkar tyvärr vara så dumma i huvudet att de verkar tycka att Annie L. är en klok och bra person och belönar C i opinionsundersökningarna.
  Personligen ser jag ingen större skillnad mellan C, Mp, S eller V.
  Även om jag inte misstror dig Staffan, snarare tvärtom, så misstror jag ditt parti och de högsta ledamöterna. Litar inte heller på Fredrik Federley.
  Han bryr sig knappast on vanliga svenska människor och ön mindre om svenska bönder.
  Jag är inte bonde, men jag är en svensk som känner hotet om upplåning.
  Jag skiter i mig själv, men sörjer för ännu levande och kommande generationer.
  /Mikael Svensson

  SvaraRadera